Menu

Werken bij 33 tweewielers


33 tweewielers groeit hard en daarom zoeken we regelmatig nieuwe krachten die het leuk vinden om bij de te dragen aan het succes van 33 tweewielers. Met 2 winkels in Leusden en Hoevelaken beginnen we steeds meer een begrip in de regio te worden. 

Op dit moment zijn we op zoek naar:


Vacature Fietsenmaker - Leusden (fulltime)

Heb jij een passie voor het sleutelen aan fietsen en kent de fiets dus weinig geheimen meer voor jou? Dan ben jij de held die onze klanten weer onbezorgde fietsritten door het mooie Leusden en omstreken kan bieden. Wij groeien zo hard dat wij op zoek zijn naar een ervaren fulltime fietsenmaker met logischerwijs een voorliefde fietsen. Herken jij jezelf in bovenstaand verhaal? Solliciteer dan direct! Lees meerVacature Verkoopadviseur / Winkelmedewerker - Leusden (fulltime) 

Wordt je blij van mensen helpen als het om fietsen gaat? Is het een kick als een klant met een smile en zijn duim omhoog langs fietst omdat je hem goed hebt geholpen? We zijn op zoek naar een goede verkoper die klanttevredenheid minstens zo belangrijk vind als het 'scoren van een deal'. Lees meer