Menu

Werken bij 33 tweewielers


33 tweewielers groeit hard en daarom zoeken we regelmatig nieuwe krachten die het leuk vinden om bij de te dragen aan het succes van 33 tweewielers. Met 2 winkels in Leusden en Hoevelaken beginnen we steeds meer een begrip in de regio te worden. 

Op dit moment zijn we op zoek naar:


Vacature Bedrijfsleider - Leusden (fulltime)

Is de winkelvloer jouw tweede thuis? Heb jij een passie voor fietsen en word jij blij van het helpen van klanten? Dan ben jij misschien wel de shopmanager die onze klanten weer onbezorgde fietsritten door het mooie Leusden en omstreken kan bieden. Je werk is divers en je schakelt op meerdere vlakken tegelijk, maar het belangrijkste is de klant. Jij neemt de tijd om met de klant te bepalen wat voor hem of haar de beste vervoersoplossing is. Herken jij jezelf in bovenstaand verhaal? Solliciteer dan direct!Vacature Fietsenmaker - Leusden (fulltime)

Lees meerVacature Verkoopadviseur / Winkelmedewerker - Leusden (fulltime) 

Wordt je blij van mensen helpen als het om fietsen gaat? Is het een kick als een klant met een smile en zijn duim omhoog langs fietst omdat je hem goed hebt geholpen? We zijn op zoek naar een goede verkoper die klanttevredenheid minstens zo belangrijk vind als het 'scoren van een deal'. Lees meer