Menu

Over 33

Kom langs en ervaar fietsen.

Eenmaal binnen ervaar je de ruimte om fietsen te bekijken en te testen. We luisteren naar je wensen en helpen je bij het vinden van de perfecte fiets, het onderhoud en de accessoires die het fietsen leuker en gemakkelijker maken.

Bij 33 tweewielers geloven we in een persoonlijke aanpak en dat gaat het beste in een fysieke fietswinkel. Een fiets rolt standaard uit de fabriek, maar wordt iets persoonlijks op het moment dat je er op gaat zitten. Bij 33 tweewielers hebben we de kennis, ervaring en materialen om de fiets persoonlijk te maken.

In de winkel van ruim 500m2 vind je een selectie van fietsen waar wij in geloven. Stuk voor stuk A-merken waarbij de één bekender is dan de andere. 33 tweewielers is de experiencestore van:

-          Riese & Müller

-          Scott


-          Cortina

Dit betekent dat we de hele collectie in de winkel hebben. Daarnaast zijn we dealer van Frog bikes, Achielle, Alpina, Sensa en Sparta.

Own your journey

Bepaal je eigen weg. Met je handen aan het stuur, stevig trappend kies je je eigen route. Onderweg naar je werk, voor een boodschap of gewoon om er lekker op uit te gaan. Op eigen kracht of met een elektrisch steuntje in je rug trotseer je de tegenwind. En wil je even uit rusten, kies dan een plek waar je inspiratie op doet. Ogen en oren kom je tekort bij 33 tweewielers. De open werkplaats in het hart van de zaak. Fietsen van A-kwaliteit, comfortabele fietskleding, schoenen en accessoires; alles ruim uitgestald. De geur van verse koffie prikkelt je neus en mooie fietsverhalen je fantasie.

Maak kennis met 33 tweewielers:

De passie voor het fietsen gecombineerd met jarenlange ervaring als fietsenmaker zijn de basis voor 33 Tweewielers om iedereen aan het fietsen te krijgen en te houden. 33 tweewielers beschikt over de meeste moderne apparatuur voor elektrische fietsen, het testen van accu’s van alle merken en gereedschappen in de professionele werkplaats. 33 tweewielers staat garant voor uw fietsplezier.

Helco Timmerman: Combineert het ondernemersbloed met de liefde voor het fietsen. Na jaren in het bedrijfsleven werkzaam te zijn geweest heb ik de stap gezet om een eigen plek te creëren waar fietsen in de breedste zin van het woord tot zijn recht komt. Bij 33 tweewielers gaat het dus om meer dan alleen fietsen. Met 33 tweewielers gaat een droom in vervulling om een plek te creëren waar het om fietsen gaat en waar mensen graag naar toe komen. 

Het team van 33 tweewielers groeit hard. Inmiddels werken we met meer dan 10 man (al dan niet part-time) in zowel de werkplaats als in de winkel met veel plezier in beide vesitigingen. 

De naam 33 tweewielers

33 is meer dan een getal. Veel komt samen in deze twee cijfers. Het meest voor de hand liggende voor Leusdenaren is het kengetal 033. De bakermat en vestigingsplaats van de winkel. Maar het gaat verder. 33 tweewielers gaat niet alleen over fietsen. Maar biedt ook een gezellige loungeplek om met heerlijke cappuccino even weg te dromen over verre fietsreizen. Even ontspannen en bijpraten over de nieuwste fietstrends, terwijl je fiets in de werkplaats de jaarlijkse onderhoudsbeurt krijgt.

Van elektrische fietsen in retro stijl en stoere toer- en hybride fietsen tot eigenwijze stadsfietsen. Stuk voor stuk fietsen met de allernieuwste technologie en gemaakt van hoge kwaliteit. Van elk segment zijn er altijd 3 kwaliteit- en prijsniveaus: een goede, betere en beste fiets van 3 verschillende merken. 33 tweewielers heeft een aantal bekende en vertrouwde fietsmerken, maar ook een paar pareltjes die nog niet door iedereen ontdekt zijn. Maar dat duurt nu vast niet lang meer.

Winkel Hoevelaken »

33 tweewielers heeft naast de winkel in Leusde...