Menu

33 tweewielers eigenaar van Bikeshop

Met deze overname hebben we nu 3 prachtige winkels in de regio Amersfoort. De cultuur van de Bikeshop en 33 tweewielers matchen erg goed en het productassortiment vult elkaar perfect aan. Met ons team van meer dan 25 enthousiaste fietsspecialisten staan we voor je klaar om je blij te maken met fietsen.
 

Eugen Uppelschoten: “Ik zie bij 33 tweewielers dezelfde kernwaarden als bij de Bikeshop. Daarom geef ik met veel vertrouwen de winkel over aan Helco. Ik kijk terug op 33 hele mooie jaren. Wat mijn ouders met vooruitziende blik zijn gestart heb ik met veel voldoening helpen opstarten, kunnen voortzetten en uit bouwen. Samen met team Bikeshop zijn we er altijd voor gegaan om de klant maximaal fietsplezier te bezorgen.


Helco Timmerman: “Toen ik meer dan 20 jaar geleden bij de Bikeshop mijn eerste fietsbroek kocht, was ik meteen onder de indruk van de winkel. Die bewondering is nooit weggegaan. Het doel om maximaal fietsplezier te leveren, de uitstraling van de winkel en de collectie spreken mij erg aan.”

“De overname van de Bikeshop past perfect bij onze ambitie om in en rond Amersfoort een belangrijke en vooruitstrevende winkel te zijn waar de klant in een prettige sfeer en onder het genot van goede koffie door specialisten voor maximaal fietsplezier worden geholpen.”