Menu

Vacature Ervaren, enthousiaste Monteur

 

Vacature: ervaren en enthousiaste Monteur

33 tweewielers groeit hard en zoekt per direct een fulltime, ervaren en energieke monteur.

33 tweewielers heeft 2 snelgroeiende fietsenwinkels in Leusden en Hoevelaken en komen daardoor technische handjes te kort.

Of het nu gaat om een fiets voor dagelijks gebruik of voor semi-professioneel gebruik, electrisch en hybride: wij stellen de fiets zo voor je af dat het jouw fiets wordt (dat je met veel fietsplezier optimaal gebruik kan maken van jouw fiets)

Wij zijn op zoek naar een energieke en goede monteur. Ben jij iemand die graag sleutelt aan fietsen en net even het stapje meer wilt doen zodat de klant weer kan genieten van zijn fiets dan zoeken wij jou. Zelfstandig werken is belangrijk vandaar dat we wel een voorkeur hebben voor iemand voor wie de fiets weinig geheimen meer heeft.

Wij verwachten van jou dat je:
- zelfstandig reparaties en onderhoudsbeurten kunt uitvoeren, aan zowel stads- en electrische fietsen als mountainbikes en racefietsen.
- klanten adviseert en informeert aan de servicebalie
- handig is met computers voor het maken van de facturen en bestellingen

We bieden een relaxte maar professionele werkomgeving waar veel ruimte is om je verder te ontwikkelen. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform

Ben je geïnteresseerd en wil je hier graag een bijdrage aan leveren? Spreekt de vacature je aan? Bel of mail ons en dan maken wij graag kennis met jou. Voor vragen kan je bellen met de winkel in Leusden en vragen naar Helco. Je sollicitatie kan je mailen naar helco@33tweewielers.nl