Menu

Vacature technisch specialist - Amersfoort

 

Vacature technisch specialist - Amersfoort

 
Heb jij een passie voor het sleutelen aan de mooiste fietsen? Weet je alles van de laatste technische snufjes en kent de fiets dus weinig geheimen meer voor jou? Dan ben jij de held die onze klanten weer onbezorgde fietsritten door het mooie Amersfoort en omstreken kan bieden. Wij groeien zo hard dat wij op zoek zijn naar een ervaren fulltime fietsenmaker met logischerwijs een voorliefde fietsen. Herken jij jezelf in bovenstaand verhaal? Solliciteer dan direct!
 

Wat ga je als fietsenmaker bij ons doen?

33 tweewielers en de Bikeshop zijn specialisten als het gaat om de aanschaf en het onderhoud van kwalitatief hoogwaardige in de omgeving van Leusden, Hoevelaken, Amersfoort en ver daarbuiten. Aangezien wij die naam hoog willen houden zoeken wij een ervaren fietsenmaker/monteur die ons verder helpt groeien. Als onze nieuwe collega ga je:  

Wat vragen wij van jou als technisch specialist?

Je kunt goed zelfstandig werken en natuurlijk wil je nét dat stapje harder lopen om onze klant weer snel en veilig op de fiets te krijgen. Daarnaast vragen wij van je dat je:  

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een groot team in een prachtige fietsenzaak in Amersfoort, waar men fietsen écht kan ervaren in onze showroom van bijna 500m2. Jouw werkplek, de werkplaats, is het hart van de zaak en is voorzien van de meeste moderne apparatuur voor (elektrische) fietsen en het testen van accu’s van alle merken. Naast deze fijne werkplek bieden wij je:  
Denk jij nu; hey, dit klinkt goed? Solliciteer dan direct!
 
Solliciteren of vragen?
Heb je vragen of wil je direct solliciteren dan kan dit door jou CV te sturen naar Helco Timmerman via helco@33tweewielers.nl of door naar hem te vragen via 033-2854150. Wij zijn benieuwd naar jou!
 

Over 33 tweewielers en de Bikeshop

33 tweewielers heeft 2 snelgroeiende fietsenwinkels in Leusden en Hoevelaken. Sinds november hoort de Bikeshop bij 33 tweewielers. Of het nu gaat om een fiets voor dagelijks gebruik of voor semiprofessioneel gebruik, elektrisch en hybride: wij stellen de fiets zo voor onze klant af dat het hun fiets. Bij 33 tweewielers en de Bikeshop geloven we in een persoonlijke aanpak en dat gaat het beste in een fysieke fietswinkel. Een fiets rolt standaard uit de fabriek, maar wordt iets persoonlijks op het moment dat je er op gaat zitten. Bij ons hebben we de kennis, ervaring en materialen om de fiets persoonlijk te maken.