Menu

Scott

Scott racefietsen en Scott MTB's zijn al jaren toonaangevend. De kwaliteit van de Scott racefietsen is ongevenaard, rijden fantastisch en zien er ook nog eens superstrak uit. Scott MTB fietsen domineren als jaren de cross country wedstrijden. Al deze kennis en ervaring maken ze bereikbaar met een fantastische collectie racefietsen, mtb's en sportieve stadsfietsen.
 

Scott Racefietsen

Foil

De Scott Foil is de aero-racer welke sinds dit jaar leverbaar is met schrijfremmen. Dankzij veel testen in de windtunnel heeft Scott de ideale balans gevonden tussen aerodynamiek, comfort en gewicht. 

De carbon racefietsen van Scott worden per model en per maat laagje voor laagje opgebouwd. Met behulp van een eigen ontwikkeld softwareprogramma kan Scott specifiek elk frame vanaf de basis opbouwen. Een framemaat L is dus niet 10% groter dan een framemaat M, maar een compleet eigen frame afgestemd op de rijder. Bekijk hier de Scott collectie.

 
Addict

Binnen de Addict zijn er 2 series. De Scott Addict RC heeft een sportieve focus. Dus minimaal gewicht en maximale stijfheid. Deze Scott racefietsen hebben een klassiekere uitstraling dan bijvoorbeeld de Scott Foil racefiets. 

De Scott Addict racefiets (zonder RC) heeft een iets relaxtere zit en is perfect om comfortabel langere tochten te maken. Welke van de twee Scott Addict fietsen het beste bij je past kunnen we in de winkel bespreken. Op basis van een fietsmeting, je huidige fiets en je wensen kunnen we je adviseren welke van de 2 Scott racefietsen het beste past.
 Bekijk hier de Scott collectie.
 

Scott Mountainbikes

Scott Spark

Deze fully, zoals het in vaktermen heet, heeft het lichtste frame wat er op dit moment op de markt is. De demper achter heeft een gepantenteerde ophanging, zodat Scott deze nog lager kon monteren en het zwaarte punt van de Scott Spark kon verlagen.

De achterbrug van de Scott Spark is zo kort mogelijk, zodat je zelf met een 29-er maximale wendbaarheid hebt. De Scott Spark mtb is zowel met 27,5" als 29" wielen leverbaar. In de Scott Spark serie heb je de keuze tussen de Spark RC modellen met 100mm veerweg en een race-georienteerde set-up of de Spark met 120mm veerweg en extra's als een dropper post zodat je een allrounder voor zowel XC, enduro als downhill hebt.
Bekijk hier de Scott collectie. 
 

Scale

Deze Scott hardtail - wel vering voor, maar niet achter - is zowel met een carbon frame als aluminum frame leverbaar. Bij beide modellen wordt gebruik gemaakt van de laatste technologische kennis op het gebied van carbonvezels en aluminium. Het resultaat is een Scott mountainbike die superstrak stuurt, heerlijk rolt en je zeker veel nieuwe PR's op Strave oplevert.

De carbonframes zijn leverbaar met de nieuwe boost naven. Deze naven zijn breder dan de klassieke naven, waardoor je stijvere wielen kan spaken. En stijvere wielen zorgen er weer voor dat je Scott nog strakker stuurt en precies doed wat jij wil. De Scott Scale is er al vanaf €999,-. Daarnaast heeft Scott nog de Aspect. Deze aluminium hardtail van Scott is er al vanaf €429,-  Bekijk hier de Scott collectie.