Menu

Vacature Senior Verkoper / Winkelmanager – Amersfoort

 

Is de winkelvloer jouw tweede thuis? Weet jij toevallig alles van Specialized en andere merken als Santos, Trek, Cube en Brompton? Word jij blij van het helpen van klanten? Dan ben jij misschien wel de verkoopmanager die onze klanten weer onbezorgde fietsritten door het mooie Amersfoort en omstreken kan bieden.
Je werk is divers en je schakelt op meerdere vlakken tegelijk, maar het belangrijkste is de klant. Jij neemt de tijd om met de klant te bepalen wat voor hem of haar de beste vervoersoplossing is. Herken jij jezelf in bovenstaand verhaal? Solliciteer dan direct!

 

Wat ga je als senior verkoper bij ons doen?

33 tweewielers en de Bikeshop zijn specialisten als het gaat om de aanschaf en het onderhoud van fietsen in Amersfoort en ver daarbuiten. Aangezien wij die naam hoog willen houden zoeken wij een verkoopmanager die onze passie voor fietsen deelt en deze over weet te brengen op onze klanten. Als onze nieuwe collega ga je:  

Wat vragen wij van jou als senior verkoper?

Je bent een echt mensen-mens en ontvangt klanten met veel enthousiasme. Daarnaast vragen wij van je dat je:  

Wat bieden wij jou als senior verkoper?

Je komt te werken in een prachtige fietsenzaak in Amersfoort, waar men fietsen écht kan ervaren in onze showroom van bijna 500m2. De winkel voelt als een tweede thuis. Zo staan de fietsen ruim opgesteld en hebben we een grote tafel als ontmoetingsplaats voor fietsers. De werkplaats is in het hart van de winkel en hier heb je direct zicht op het vakmanschap.  Naast deze fijne werkplek bieden wij je:
   
 
Dit werk doe je niet alleen. Het team bestaat uit verkopers en monteurs en je wordt in je werk ondersteund door de eigenaar.
 
Denk jij nu; hey, dit klinkt goed? Solliciteer dan direct!
 
Solliciteren of vragen?
Heb je vragen of wil je direct solliciteren dan kan dit door jou CV te sturen naar Helco Timmerman via helco@33tweewielers.nl of door naar hem te vragen via 033-2854150.
Wij zijn benieuwd naar jou!
 

Over 33 tweewielers en de Bikeshop

33 tweewielers en de Bikeshop hebben 3  snelgroeiende fietsenwinkels in Leusden, Hoevelaken en Amersfoort. Of het nu gaat om een fiets voor dagelijks gebruik of voor semiprofessioneel gebruik, elektrisch en hybride: wij stellen de fiets zo voor onze klant af dat het hun fiets. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en dat gaat het beste in een fysieke fietswinkel. Een fiets rolt standaard uit de fabriek, maar wordt iets persoonlijks op het moment dat je er op gaat zitten. Bij 33 tweewielers en de Bikeshop hebben we de kennis, ervaring en materialen om de fiets persoonlijk te maken.