Menu

Vacature bedrijfsleider – Leusden


Is de winkelvloer jouw tweede thuis? Heb jij een passie voor fietsen en word jij blij van het helpen van klanten? Dan ben jij misschien wel de shopmanager die onze klanten weer onbezorgde fietsritten door het mooie Leusden en omstreken kan bieden. Je werk is divers en je schakelt op meerdere vlakken tegelijk, maar het belangrijkste is de klant. Jij neemt de tijd om met de klant te bepalen wat voor hem of haar de beste vervoersoplossing is. Herken jij jezelf in bovenstaand verhaal? Solliciteer dan direct!

 

Wat ga je als bedrijfsleider bij ons doen?

33 tweewielers is de specialist als het gaat om de aanschaf en het onderhoud van fietsen in Leusden en ver daarbuiten. Aangezien wij die naam hoog willen houden zoeken wij een shopmanager die onze passie voor fietsen deelt en deze over weet te brengen op onze klanten. Als onze nieuwe collega ga je:  

Wat vragen wij van jou als bedrijfsleider?

Je bent een echt mensen-mens en ontvangt klanten met veel enthousiasme. Daarnaast vragen wij van je dat je:  

Wat bieden wij jou als bedrijfsleider?

Je komt te werken in een prachtige fietsenzaak in Leusden, waar men fietsen écht kan ervaren in onze showroom van bijna 500m2. De winkel voelt als een tweede thuis. Zo staan de fietsen ruim opgesteld en hebben we een grote tafel als ontmoetingsplaats voor fietsers. Een houtkachel zorgt voor een aangename warmte op de koudere dagen. Naast deze fijne werkplek bieden wij je:
   
 
Dit werk doe je niet alleen. Het team bestaat uit verkopers en monteurs en je wordt in je werk ondersteund door de eigenaar.
 
Denk jij nu; hey, dit klinkt goed? Solliciteer dan direct!
 
Solliciteren of vragen?
Heb je vragen of wil je direct solliciteren dan kan dit door jou CV te sturen naar Helco Timmerman via helco@33tweewielers.nl of door naar hem te vragen via 033-2854150.
Wij zijn benieuwd naar jou!
 

Over 33 tweewielers

33 tweewielers heeft 2 snelgroeiende fietsenwinkels in Leusden en Hoevelaken. Of het nu gaat om een fiets voor dagelijks gebruik of voor semiprofessioneel gebruik, elektrisch en hybride: wij stellen de fiets zo voor onze klant af dat het hun fiets. Bij 33 tweewielers geloven we in een persoonlijke aanpak en dat gaat het beste in een fysieke fietswinkel. Een fiets rolt standaard uit de fabriek, maar wordt iets persoonlijks op het moment dat je er op gaat zitten. Bij 33 tweewielers hebben we de kennis, ervaring en materialen om de fiets persoonlijk te maken.