Menu

R&M Charger


 

De Charger is er!

We hebben er even op moeten wachten, maar de eerste Riese en Muller Charger is binnen. Wat een dijk van een fiets! Was de Riese en Muller Charger al een krachtige fiets. Deze R&M Charger tilt het niveau nog hoger. Het frame is nog steeds herkenbaar als Charger, maar compleet nieuw ontworpen. Het meest in het oog springt het ontbreken van de accu. Deze is 'weggewerkt'  in de onderbuis. Deze nieuwe techniek van Bosch zorgt voor een nog strakker. design van de fiets. Standaard heeft de fiets een 500w accu, wat voor meer dan voldoende actieradius zorgt. De veeleisende fietser kan deze echter nog verder uitbreiden naar 1000w dual-battery.
Bekijk hier alle Riese & Muller ebikes


Bij 33 tweewielers hebben we de R&M Charger testklaar staan. De eerste demo is uitgevoerd met Gates aandrijfriem, Nuvinci 380 naaf en Bosch Performance CX motor. De Highspeed versie verwachten we aan het einde van dit jaar. Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden? Stuur ons een mail naar info@33tweewielers.nl en je hoort als eerste dat de fiets binnen is.

Bij het frame springt de veranderde onderbuis het meest in het oog, maar als je verder kijkt zie je ook dat de bovenbuis compleet nieuw ontworpen is en design accenten van de R&M Delite heeft meegekregen. De achterbrug is een stuk eleganter geworden en past beter in het geheel van de fiets. De Riese & Muller Charger is in meerdere varianten leverbaar. Op basis van je wensen kunnen je een advies op maat geven welk model het beste bij je wensen past. Geinteresseerd? Laat het ons weten en dan reserveren we tijd voor je om alle details van de fiets te laten zien.
Bekijk hier alle Riese & Muller ebikes