Menu

Gazelle bij 33 tweewielers - altijd de beste deal!


Bij 33 tweewielers vind je een selectie van de Gazelle modellen waarvan wij denken dat ze onderscheidend zijn door de combinatie van de kwaliteit, de eigenschappen en de prijs. 

Bij 33 tweewielers kiezen we de beste fietsen voor de beste prijs. Wij zorgen ervoor dat u maximaal kunt genieten van uw fiets. Dit betekend de mooiste fietsen met de beste service en de juiste prijs. Standaard leveren wij een fiets met een servicepakket waarvan de waarde oploopt tot €240,-!


Check hier de collectie Gazelle fietsen van 33 tweewielers

Gazelle

Gazelle Orange C310 HMB

Één van die favorieten van 33 tweewielers is de Gazelle Orange C310 HMB met Bosch active middenmotor. De combinatie van de krachtige, maar stille middenmotor met de traploze en sterke versnelling is een oersterke combinatie. Dit is onderhuids. Qua looks valt de fiets op door het elegante en sterke frame, mooi geïntegreerde verlichting en de ruimere banden. De dikkere banden zorgen niet alleen voor meer comfort - meer lucht is meer demping - maar ook voor een betere wegligging en grip.

Bij 33 tweewielers is Gazelle altijd scherp geprijsd. We leveren elke ebike met een gratis accu-upgrade en twee ebikes met een dubbele accu upgrade. Dus de grootste accu van 500 watt voor de prijs van de standaard 300 watt accu. 

Bekijk product

33 tweewielers servicepakket t.w.v. 240,-

2de jaar 10% korting op onderhoud

Perfect op maat afgestelde fiets

30 dagen zadel omruil-garantie

Inruil mogelijkheid oude fiets

Gratis leenfiets

Haal- en brengservice

... de lekkerste koffie als je even moet wachten