Menu

Corona Update


Corona-update 23 februari: 

Zoals in de persconferentie aangekondigd kunnen we jullie weer op afspraak ontvangen voor advies en verkoop van fietsen en onderdelen. Dat betekend dat we naast het repareren van fietsen ook afspraken maken voor de verkoop en advies.

Afspraken kan op 2 manieren: 

- Bel telefoonnummer 033-2854150

- Per mail op info@33tweewielers.nl / hoevelaken@33tweewielers.nl

De werkplaats is 'gewoon' geopend voor onderhoud en reparatie. Hier werken we ook op afspraak. Ook bij spoedklussen is het handig om even te bellen voordat je komt. De voordeur van de winkel is nog steeds dicht, de deur bij de werkplaats (achter) is bij beide winkels wel open. 


Bij bezoek aan de winkel:

- bent u welkom met mondkapje

- bij binnenkomst verzoeken we u uw handen te desinfecteren

- het liefst op afspraak

- we houden minimaal 1,5 meter afstand


Verkoop & advies: Ben je op zoek naar een nieuwe fiets, maar kom je liever niet naar de winkel? We helpen je graag bij je keuze. Dit kan ook telefonisch, per mail maar ook middels videobellen. Bel of mail voor een afspraak en dan helpen we je graag met de keuze voor een nieuwe fiets.

Fietsen testen: Wil je een rondje proeffietsen? Dit is geen probleem. Op afspraak kan je deze bij de winkel afhalen of bezorgen we deze bij je thuis (< 15km). We zijn blij dat we binnen de huidige corona-beperkingen je nog steeds kunnen helpen om je fiets in topconditie te houden. We gaan zorgvuldig om met de ruimte die we krijgen en vragen je bij bezoek deze ook te respecteren. Alleen zo kunnen we zo snel mogelijk weer uit deze lockdown komen.


Namens het team van 33 tweewielers