Menu

Shoppen op afspraak


Corona-update 28 april: 

Zoals in de persconferentie aangekondigd kunnen we jullie weer 'gewoon' langskomen voor advies en verkoop van fietsen en onderdelen. Echter hebben we gemerkt dat klanten het waarderen wanneer we tijd reserveren voor advies en verkoop. Dat betekend dat we het werken op afspraak voor verkoop en advies blijven aanbieden. Dus vind je het prettig dat we tijd voor je reserveren?  

Een afspraak maken kan op 2 manieren: 

- Bel telefoonnummer 033-2854150

- Per mail op info@33tweewielers.nl / hoevelaken@33tweewielers.nl

De werkplaats is 'gewoon' geopend voor onderhoud en reparatie. Hier werken we ook op afspraak. Ook bij spoedklussen is het handig om even te bellen voordat je komt. 


Bij bezoek aan de winkel:

- bent u welkom met mondkapje

- bij binnenkomst verzoeken we u uw handen te desinfecteren

- het liefst op afspraak

- we houden minimaal 1,5 meter afstand


Verkoop & advies: Ben je op zoek naar een nieuwe fiets, maar kom je liever niet naar de winkel? We helpen je graag bij je keuze. Dit kan ook telefonisch, per mail maar ook middels videobellen. Bel of mail voor een afspraak en dan helpen we je graag met de keuze voor een nieuwe fiets.

Fietsen testen: Wil je een rondje proeffietsen? Dit is geen probleem. Op afspraak kan je deze bij de winkel afhalen of bezorgen we deze bij je thuis (< 15km). 

We zijn blij dat we binnen de huidige corona-beperkingen je nog steeds kunnen helpen om je fiets in topconditie te houden. We gaan zorgvuldig om met de ruimte die we krijgen en vragen je bij bezoek deze ook te respecteren. Alleen zo kunnen we zo snel mogelijk weer uit deze lockdown komen.


Namens het team van 33 tweewielers